Я не готова.
Просто не готова.
До всеохопних і глобальних в собі змін.
Може то втома?
Віджиттєва втома?
Ніяк не дасть мені підвестися з колін?
Я в безнадії.
Просто в безнадії.
І день у день проходить нудно й без пуття.
Де моя віра?
У майбутнє віра?
Де зникли мрії, ділись плани на життя?
Я не потрібна.
Просто не потрібна.
Тобі, із купою недоліків своїх.
Чи я не гідна?
Похвали не гідна?
Невже хороших рис не маю ні одних?
Я не чекаю.
Просто не чекаю.
Що мої сумніви розвієш у ділах.
Я не кохана?
Більше не кохана?
І тільки звичка залишилась в почуттях?
21.22.07.2013р.