Слуга Содомський – батюшка Гоморський
В гріхах по вуха, виваляв в лайні
Мою Вкраїну, виплодок московський:
Ой, як же Боже боляче мені.
В Дніпрі сьогодні гідність потопили,
ПідеРи – зайди, хлопи – холуї.
В поклоні стадо, голови хилили:
Горби Печерські плакали в журбі.
І честь і совість на віки зганьбили,
Звитягу предків нищили, слабі..!
Московську нечисть славили, зустріли:
Попи – іуди з вами, й голубі.
Горіли в злобі очі біснуваті,
Із потойбіччя блимали скляні.
Плювались ядом Змії в нашій хаті:
Бодай би вас побачить у труні.
Як остогидли біси ви прокляті,
Знов обкурились зранку коноплі.
Ми не просили в гості вас пархаті:
Летіти б вам у пекло на мітлі.
Та вже напроти Ангели крилаті,
Гніздо будують в хмарах у пітьмі.
Щоби розвіять сутінки патлаті:
НАМ, освятити наміри святі!