Ти моя не виліковна хвороба,
Ти всповільненої дії бомба,
Ти пожерач моєї суті і плоті
Ти вбиваєш мене, вже досить,
Через тебе мізки виносить,
Через тебе ламає сутність,
Вже не врятує твоя присутність,
Без тебе повітря бракне,
Без тебе тебе світ білий мракне,
А з тобою об стінку кидає
З тобою реальність літає
Зникло все, вже її немає....
Та без тебе я помираю,
А ти моя не виліковна хвороба
Не поможе мені вакцина,
Я буду любити до гробу,
Ти смерті моєї причина........