Сьогодні Віка буде хорошою без алкоголю і сигарет
І, лежачи на дивані, навіть покине лізти на свій Тибет,
Сьогодні Віка засне ще до півночі, вона взагалі не вийде з дому
Не подумайте, це не лінощі, просто в Віки душевна кома
Сьогодні Віка врубить музику – по батареї стукає «ми знаєм, що ти ще жива»
У Віки зранку болить горло – там застрягли вчорашні слова,
Сьогодні Віка п’є вино з кружки, лягає на підвіконня і тихо сопе
Просто Віку серйозно кинули, просто Віка так дивно лікує себе
"Житєвий досвід?" Ні, це не цікаво, коли завжди дивитись під ноги шукаючи "Граблі", можна не помітити що після тих "Грабель" є вхід у прекрасний парк...
Красолька відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Давно не вірю в "світле соціалістичне майбутнє". Нажаль...