В моїй хаті нема світла і навіть натяку на тепло,
Тут ніхто не вірить в майбутнє, тут живуть тим, що колись було,
Тут не відкриваються вікна, тут навіть не ловить лайф,
Зате тут є спокій і у ньому весь кайф.
В моїй хаті ніхто не спить, тут не йде годинник і крапає кран,
Тут читають Стендаля і Карпу, а між тим курять кальян,
Тут стоїть запах кави й любистку, тут на щастя розсипана сіль,
Тут ніхто ніколи не плакав, тут не знають що таке біль.