Боже, дякую Тобі за сніг,
Що лежить і виблискує всюди.
І за зорі, що в небі зберіг,
Бо милуються ними люди.
Боже, дякую Тобі за траву,
Життям пахне вона і зелена.
Я і небо блакитне люблю,
Ти створив все прекрасне для мене.
Боже, дякую за день і за ніч,
І за дощ, що ллється із хмар,
Зустрічалась із ним віч-на-віч,
Розуміючи, це- Твій дар.
Боже, дякую за сонце Тобі,
Що весь світ теплом зігріває,
І за річку, і місяць ясний,
Він вночі дивовижно сяє.
За такі неповторні квіти,
Ми є схожі на них наяву.
І милуючись красою світу,
Боже, дякую Тобі, що живу.