Без тебе я втрачаю сенс життя,
Без тебе в серці мому пустота,
Без тебе вже немає каяття,
Без тебе, милий, й я не та.
Без тебе я не можу йти, стояти,
Без тебе дихати не можу я,
Без тебе я не можу спати,
Без тебе падає земля.
Без тебе дощ, як лід холодний,
Без тебе сонце вже не гріє,
Без тебе я сижу голодна,
Без тебе вмирає остання надія.
Без тебе я не можу жити,
Без тебе падає і небо,
Без тебе треба жити вміти,
Але не вмію я без тебе.