Мене отруїла реальність.
Не те мені снилось під ранок.
Буденність, сірість, звичайність...
Ти ввірвався у мене не вриваючись.
Розбиваєш нещадно на крихти мій світ,
По полицях безладно складений, граючись.
Я хотіла тебе обійняти сьогодні...
Повідкривати свої секрети, та де ти?
Не шукаю...Поринаю в думок безодню.
На столі недочитана книга, почата,
Випадають із пачки твої сигарети.
Так багато хотіла тобі розказати
Та де ти?