Весняний вечір такий тихий,
Голубить ніжністю, теплом.
Серет тече такий великий,
А вдалині немов струмком.
Птахи замовкли, передали
Свою роботу жабам всім.
Ті розмовляти забажали,
Чи колисковий спів малим?
Який чудовий, дивовижний
Весняний вечір у селі.
Здається й воля неподвижна,
Прийдись, вздовж річки навесні.