Я пам*ятаю як на мені зупинився твій погляд
Я пам*ятаю як ти пильно
дивився мені увічі.
Намагаючись дізнатися
ким я дихаю
Хто мене зігріває осінніми вечорами.
Я пам*ятаю як ти говорив
І кожну хвилину вловлював
мої думки.
Я боялася сказати, щось зайве.
І вела себе стримано.
Ніби ти був мені зовсім
байдужим
Я пам*ятаю кожну секунду
проведену поруч з тобою.
Я пам*ятаю кожен жест і рух
зроблений твоїм тілом
Якби ти умів читати думки
Ти б обов*язково здивувався
Дізнавшись, що я давно дихаю тобою!
Ми говорили кілька хвилин.
Ми дивилися одне одному у вічі
І я згадала свій лист у минуле
Як я просила у ньому хоч ще раз
зустрітися з тобою.
Мрії здійснюються.
І здається, життя триває
Будуть інші люди
Але ти особливий...
Ти зумів підкорити мене
Залишаючись самим собою
Я схиляюся перед твоєю простотою.
І говорю тобі : "Дякую!"
Та мушу відпустити і рухатися далі.
Я - вільна!!!
Я більше не живу тобою і нашими зустрічами!!!
[Цієї осені відпустіть тих, хто вас не цінує і почніть нове життя.>