Два товариші зустрілись,
у кафешці зачаїлись.
Про новини розмовляли,
раптом про дружин почали...
“Ось моя люба дружина,
хоч у мене і єдина,
а така неакуратна
кажу їй про те- стократно,
все одно є неохайна.
А була ж то дівка файна!
Що читав їй колись вірші
А тепер чим рік тим гірше”.
І рукою відмахнувся.
Інший кориш усміхнувся
“А моя...! Хазяйновита!
і розумниця й куди там!
Ще й чудова господиня,
миру в домі берегиня!
і ніколи не ледаща,
з кожним роком тільки краще.
теж їй завше про те кажу,
дорогенький персонаже!”
дві дружини такі різні,
одна добра, інша — грізна.
Як гадаєте всі ви
винні є чоловіки?
А по людськи свою жінку обмовляти?. Допомагати, підказувати та заставляти. А обмовити лише свекруха
здатна. Я так думаю пані. ... Але вони в кафешці зачаїлися...Безхарактерні боягузи обидва!
Хіх Класне запитаннячко, добре що я не в школі а тодіб точно прийшлося відповідати Чатав і представляв цю мініатюрку, й справді в сучасних буднях такого багацько
Небесна відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00