Як пахне свіжий листочок,
Неначе подих весни,
А літо тихо шепоче-
«Щось напиши, розкажи...»
Візьму перо я у руку,
Вітер навіє думки,
O, думко, ти світлоока,
Відкриєш серце моє?
Життя й любов -це дві речі,
Які нам щастя несуть,
А ти розправ свої плечі,
І вирушай у цю путь.