Ще осінь ніжить нас своїм теплом,
Ще сад дрімає у ранковій тиші,
Ще біла хризантема під вікном
Солодкий спогад на вітру колише.
Ще барвінково квітнуть небеса,
Хмаринки білі-лебедині крила,
Ще синь небес,осінні чудеса,
Якими світ природа наділила.
З смутком вдивляюсь у небесну даль,
Промінчик сонця затискаю в жмені,
Озимини шовкової кришталь
Голубить вітер пелюстки зелені.
Все так буденно.Тож хвилини ці
Напевно,не забудуться ніколи.
Приємний присмак вітру на щоці,
Який,чомусь,мене у серце коле.