Одного ранку я прокинуся і ти будеш поряд
Знаю. За любов завжди платять любовю
мені знову приснився під ранок ніжний твій погляд
знаєш. Ми були тільки разом з тобою.
Одного ранку я прокинусь . відчую твій подих
Знаю. Зустріч щастя приносить з собою.
Мені просто холодно в стінах збудованих з болю
Знаєш. Мабуть знову хворію тобою.
Одного ранку я прокинусь і ти будеш поряд
Знаю. За вікном все спішитимуть люди
Мені зовсім не треба пустої підтримки від когось
Знаєш. Я прокинусь і поряд ти будеш.