Любий, дорогий колего,
Сумувати нам нетреба
Миколай дає надію,
Що здійсняться наші мрії.
Візьми ручку, олівець –
Напиши бажання.
Ти в цім році молодець –
Виявив старання.
Хай дарує доля міх
Здоровʼя й достатку,
Хай ввіллється щирий сміх
До кожного в хатку.
Хай не зна душа твоя
Кволості й старіння.
Все життя неначе гра,
Проявляй сумління.
Миколаю Мирлікійський
Даруй мир нам, українцям –
В нас у хатах твої ікони,
А в серцях про тебе спомин!..