Правда довго спала, Кривда панувала,
Збудивсь нарід український, країна повстала. 2р.
Юнаки та юнки, мужні добрі люди-
Всі свідомі українці - в Київ звідусюди. 2р.
На Майдан, на віче, катам глянем в очі,
Будем Правду боронити вдень і серед ночі. 2р.
Кати-вороженьки, усі темні сили
З України забирайтесь, згиньте до могили. 2р.
Майдан правда й сила, простір волі, світла,
Ворогів ми подолаєм, наша мета світла. 2р.
Вийшли українці волю здобувати,
Жити в мирі і любові, з Христом поєднатись. 2р.
"Нова радість стала, яка не бувала",
Наша славна Україна весь світ здивувала. 2р.
Зеновій Винничук відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Треба боротись за перемогу вдень і вночі, не чекати перемоги на дивані чи печі. Перемога обов"язково буде за Українським Народом. Правда здолає Кривду, темряву переможе Світло.