Красива сукня й за спиною крила
Тримається над головою німб.
Вона - це ангел. Та їй уже не сила
Підійматися іще раз на олімп.
Вона знесилено сидить на скелі
І дивиться на хвилі штормові
Лишилися в минулому дні її веселі
В майбутньому чекають лиш сумні.