Вже досить вірити в долю,
Й тікати від неї знов,
Й шукати таблетки від болю,
Що тобі завдала любов.
Вже досить чекати літо,
Коли осінь лишень прийшла
Й так сильно його хотіти
Коли його поряд нема.
Ці очі уже не твої,
Цей погляд тобі лиш у сні,
А я милуюсь тобою,
Та ти не належиш мені.
А я знову хочу тікати,
Але зупиняюсь знов,
І серце хоче кохати,
Але вже пішла любов.
Вже досить вірити в долю,
Й тікати від неї знов,
Змирися, що він не з тобою,
Змирися, що він пішов.