І хто сказав, політики не треба,
Це хто сказав, потрібно розійтись.
Ні нам говорить, Сотня з неба,
Щоби щурі, старі не завелись.
Бо до кінця, не виконані плани,
Там на Печерах, повна каламуть.
Отож не підем, доти ми з Майдану,
Допоки ці, підмурки не впадуть.
Аби онуки, ранок зустрічали,
Пора змію, зажучити в кулак.
Гнилі почистим, душі і завали,
Щоби скінчити, друзі кавардак.
Не буде там, облуди і дурману,
Не буде там, принижень і проклять.
Очистим хату, світлу від обману,
Й настане спокій, мир і благодать.
Тож хто сказав, політики не треба,
Нам хто сказав з Майдану розійтись.
Ми зробим все, бо виникла потреба,
Аби старі, щурі перевелись!
Так, ще рано святкувати перемогу, поки політики ділять посади. Дай Боже, щоб до влади знову не прийшли олігархи, обмінявшись кріслами! Не за те гинули наші славні люди. Мудро.
Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ну теперь уж точно надо стоять-уже кумовья делят должности и "своих" ставят как им удобно-коррупция с первых шагов-чем они лучше прежних?))))) Удачи Вам! В данном случае поддерживаю! И еще почему-то не прозвучало от власти первостепенного вопроса снизить пенсионный возраст нашим многострадальным украинским женщинам?
Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Цей Закон буде одним з перших. Обіцяли.Слава героям.