Останній дзвінок. Хотів щось сказати
Сказав, що кохає, що буде стрибати.
Вона теж кохала та сказати не вспіла
Він більш не відповів. І вона полетіла
Ковтаючи сльози й любовні слова
Вона поспішала, мусила врятувати вона.
Таксі не ловилось і чомусь наче повзло
Могло б не бути заторів, але не везло.
Пройшло пів години. І той самий міст
Стояв там хлопчина ніби той же зріст
Але то не він, його там не було
Тай в принципі буть не могло.
Він ж загинув на тому ж мості
Він вже рік ходить в вісні в гості.
А хто ж дзвонив? Чи то може сон?
…
Прокинулась. А він поруч. Сопе в унісон.