Час має владу над тілом,
та не має влади над душею.
Душа.... безсмертна споконвіку!
Живе....палає .....вічною зорею
Тілесно.... таємне.... любовне злиття
чаклує невидимо нове життя.
Що ж то за магія ? Життя подароване!
І все від нас , геть все приховано.
Живуть всі здогадками ...ілюзіями,
поети нібито говорять з музами,
хоча й тих муз насправді немає.
Хтось всім думки цікаві вселяє....
порочні помисли...... і святі
як і важливі , так і пусті.
Хочеться все пізнати і всюди,
які ж всі різні й цікаві люди.
Мов та бездонная криниця....
Життя — суцільна таємниця!
та відчуваю лише одне
КОЖНА ДУША ВІЧНО ЖИВЕ.
Ех...
Хочеться відповісти пану "Калиновому"...
В міражному світі, міражних думок
Живемо ми вічно - ДУШЕЮ
Щоб серце зігріти, від згубних тривог
Повинні світитись зорЕю.
Яка своїм світлом, виводить із тьми
Заблудших у вовчій злій зграї
Помре лише тіло, а сяйво душі
Іскритиме вічно у раї...
Який потрібно заслужити...
Вам дякую за гарний вірш.
Небесна відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ви ж можете особисто відповісти тому пану. За візит вельми вдячна, спс за віршик.!
Нічого в світі вічного немає.
Кожна душа про те не знає,
Як Бог дає і забирає.
Те що належить лиш Йому.
Отож: у кого праведне життя,
Тому не буде каяття.
А ще "Життя — суцільна таємниця!"
Небесна відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
в житті і справді безліч всього, чим можна себе заняти... Та треба й голову на плечах з розумом мати... Щоб посприяти душі щостя не земного а небесного!) Даруйте можливо щось не так написав, та що подумав тей висловив)
Небесна відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00