Скажи навіщо ти збрехала ?
Довіро нащо розтоптала ?
Я тобі вірив до кінця
Але твоїй брехні нема кінця
Тепер промотую у голові
І згадую слова твої
Як ти в коханні признавалась
Як ти казала що лише зі мною ти кохалась
Брехня мов лід в коханих на устах
Вона так легко тушить ту любов в усіх серцях
І дуже важко знов вогонь цей розпалити
Бо після тебе серце довго буде нити
Ти поламала все що будували довгий час
Тебе до цього пробачав я не один раз
Але відверту цю брехню
Я не пробачу хоть тебе люблю
І з часом я усе з тобою зв'язане забуду
Все з пам'яті викину і згадувати не буду
Зовсім недавно ти була життям моїм
З тобою був готовий поділитись останнім подихом своїм
Ну а тепер для мене ти так як і усі
Звичайна дівчина яка живе у нашому селі.