Ти жив, як міг, тож воїном загинув,
Поклавши першим голову в бою.
Твій голос в вічність соколом поринув,
Десь Боривітрем шепче у гаю.
Армянський син моєї України.
Життя заради неї ти поклав.
Ідеш до Бога рано від родини,
Господь найкращих завше забирав.
І квітів, мраморні бруствери
В вуаль прощальну груди одягли.
Небесні слуги Ангели – трансфери,
Героя в Рай небесний підняли.
Від хвиль Дніпрових пінилась терраса.
Могуть у хвилі з Неба подали.
Твої слова пророчі від Тараса,
Во славу нашу світом понесли!
В пам'ять
Сергія Нігояна.
світла йому пам'ять ...
Це людина, котра довела, що не важливо якої ти національності, головне - де ти живеш! Багатьом украïнцям треба в нього вчитися!!!!!
Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Наш сусід, схоже, так і не зрозуміє, що укарїнцям всі порядні і чесні люди - Земляки. Тільки за справедливий і достойний народ люди, незалежно від національності, не пожаліють і життя. Слава Героям!
Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00