Скінчилась муза. Гості розійшлись.
Один-однісінький лишився знов…
Терпким вином дві чарки налились -
За мене - перша, інша - за любов.
Єдина тема, фарба і листок -
Занадто складно передать цей стан.
Натиснути простіше на курок,
Аніж розкрити бісовий капкан.
У тиші поміркую, сум збагну -
Ударить хміль у голові моїй…
Життєву нить під себе підігну -
І стріли полетять у ціль надій…
А завтра вранці зміниться усе -
Прозірний погляд, тонкощі розмов…
І правду розповість сумне лице,
Що зайвою була та - за любов…
(29.01.2009.№83)