Сховалось сонце тишком десь за хмарами,
Але в квартирі світло й затишно у мене,
Аромить кухня стравами з приправами,
Кудись зникають негаразди і проблеми…
Смаколики для мене, як наркотики,
Але солодке тісто з кремом не вживаю.
Давно чекають на сніданок котики,
Муркочуть і ліниво очі відкривають…
Мурзилка Тигрика торкає лапками,
Та рижий кіт включив режим ігнору -
Він любить гратися з моїми тапками,
Або між меблями стрибати, вниз і вгору…
Така сімейна, затишна ідилія,
Живемо дружно, без гризні й гучних скандалів.
Пливе по небу чорних хмар флотилія,
А в нашім домі все гаразд і в ідеалі…