Говорить Майдан, його слово вагоме,
Говорить народ, не попреш проти нього,
Говорить весь світ про мою Україну,
В які вже за сотню небесну загинуло.
Тривожна година, ненависна лють,
Росія - вже ворог, болюча ця суть,
Росія давно вже не братська країна,
Росія - це путінська владна руїна.
А ми стоїмо, ми тверда оборона,
Народ - це найкраща для нас охорона,
І хай хто що каже, нехай і клюють,
Але ми покажемо ворогу лють.
Майдан доказав, що народ не спинити,
Майдан доказав, що ми прагнемо ЖИТИ.
Боротися будемо аж до загину,
Та не віддамо ворогам Україну.
17. 04. 2014