Ніч. Темрява. Хуртовина
Вкрила все навколо,
Хоч на дворі 20+,
А на серці коти скребуть.
Скажеш:"Помовчи, випий чаю з медом".
І нажаль, я випив, от тільки
Віскі, ром і ..
Кола вранці врятувала б мене, але..
Образ Твій в макітрі клятій.
Лунають голоси. Сльоза бренить,
Як струна бандури.
Промовчи. Скажи. Молю.
Тихше. Промайнула.
Запах ЇЇ волосся не забуду ніколи.
Карі очі.
Довгі ноги.
Мимоволі тебе знайшов на гугл.