Все залишиться в кадрах не проявлених знімків,
І усмішка твоя, і твої почуття,
Те, що сталось між нами, ми у тому не винні,
Просто доля така, ну, таке вже життя.
І не скаже нічого нам вчорашнє майбутнє,
Але серце не край, це ще не епілог,
Просто знай, що тепер я для тебе відсутній,
А гріхи всі мої то розсудить вже Бог.
Все залишиться в кадрах не проявлених знімків,
Тільки пам'ять свою обдурити ніяк,
Все карбую в думках учорашні світлини,
У альбомі із спогадів ти залишишся всяк.
Та майбутнє вчорашнє патентує для нас
Неповторні шляхи у чарівнії краї,
Адже долю вирішує величності час,
У якій, без образ, я тебе не згадаю…
01. 03. 2013