Літо, а холодом віє,
В серці іще зима,
Ти моя яблучна мрія,
Більше такої нема.
Білий налив розіллєш,
Пахнуть усі сади,
Ти моя яблучна мрія,
Іншої не знайти.
Я вже давно хмілію,
Трунку відпив сповна,
Ти моя яблучна мрія,
На цілий світ одна.
Досі очам не вірю,
Дивне це почуття,
Ти моя яблучна мрія,
Мрія на все життя.
11. 07. 2014