Зійдімось на розмову нелукаву,
Мої прекрасні щирі вороги,
І поведемо бесіду ласкаву
В часи бентежних сумнівів й нудьги.
Давайте-но, забудемо образи,
Й відкинемо злі стіни протиріч,
Й давайте у житті тяжкому разом
Не розкидати зло зі своїх пліч.
Бо сила наша в щирому добрі,
Бо справжня сила зовсім не тілесна…
Давайте жити в мирі на землі,
І дружба у серцях нехай воскресне.
Забудемо про битви і свавілля,
І зло ми занесемо в чорний список,
Хай вільно колихає вітер гілля,
То нашого життя ясний відблисок.
Зійдімось на розмову, любі друзі,
Так мало у житті таких розмов,
Давайте не лишатися у тузі,
Й нести у серці віру і любов.
Ви не соромтеся усі, бо так багато
Нас назбиралось вже за стільки літ,
Й влаштуємо з життя велике свято,
І змінимо на краще цілий світ.
09. 01. 2013