Лети, тікай, голубко золота
тікай, що буде тільки сили.
Хай Чорне море вбереже тебе,
під свої величезні хвилі.
Хай журавель, який у небесах
тебе сховає під крило.
Лети, голубко золота
а ми, ми подаруєм сили.
Ти вилетіла, летівши у безодні,
Хотіла так відчути смак життя,
але знов яструб, який так не хоче,
щоб знали ми, що таке життя.
Майдан, ланцюг живий він був і буде,
а ти голубко лиш лети.
Кайдани рвали, нас вбивали,
но крила, все ж подарували,
ми до свободи шлях проклали,
а ти, голубко, нас веди.
Ми знатимемо, що таке свобода
ціну ми заплатили не малу
Сотня сердець полягли, за мою й твою свободу
І ти, голубко, лиш лети.
Лети, лети у небеса,
напийсь води із джерела
І знов лети,лети у даль ясну
І більш не буде в нас бою.