Єднаймось браття, мій народе вірний,
На всю країну, рідну Україну,
Сьогодні ми вже не такі покірні,
Але одна споріднена родина.
Єднаймось рідні у часи тяжкі,
Коли війни вже не відлуння, галас,
Бо перемога зараз на меті,
І зберегти свою свободу зараз.
Єднаймось милі, дуже це важливо
У серці, і в душі святе єднання,
Нехай сьогодні ми і нещасливі,
Та разом сила, разом ми повстання.
Єднаймось в вірі, віра - то святе,
Ми не дамо себе ніяк зганьбити,
Ще Україна наша зацвіте,
На заздрість всім,
На радість нашим дітям.
14. 08. 2014