Кав’ярня на Майдані
Заметіль замела,
Засріблилась на скронях,
Голова відцвіла,
Облітає, як сонях.
Відлетіли літа
Вдалину журавлями
І спішить красота
Розлучитися з нами.
У прийдешні віки
Солов`ї поніміли
І веселі пташки
За морями осіли.
Скоро красна весна
Розцвіте небесами
І веселка ясна
Попливе над річками.
Старики у кафе
Все розписують „пулю”
І бува, під „шофе“,
Колупають минуле.
Похітливих дівок
Лиш кохають очами,
Як крильми голубок,
Все махають руками.
І немає кінця,
І спочину немає…
Посилають гінця -
Хай шинкар наливає.
01 грудня 2010 року