Харків, пам’ятник, Ленін, упав,
Що ж тепер здобули, заживемо багато,
Стане більше порядку і прав,
В кожну хату прийде і достаток і свято,
Так завзято звалили чужого вождя,
Майдануті вночі, чорнокнижні обряди,
Правосєки і фріки і купа роззяв,
Будувати це складно, простіше ламати,
Що сказати, масони і цей персонаж,
Розвалили Росію, ці слуги сіону,
Ще й гаркавив, не наш був а ваш,
Працював на Америку до свого скону,
Все законно, прийшли повалили і що,
Що змінилося, є олігархи, біднота,
Ми круті ми зняли як він впав на смартфон,
Клас, прикольно, оце так свобода.
29.09.2014
https://www.youtube.com/watch?v=jDHYGgAV8XE
Ну так - мы живем в государстве, которое есть де-юре и де-факто правопреемник ленинской УССР. Своя логика есть - разрушается государство - разрушаются памятники основателю
КРІПАКОС відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
згоден, а що саме побудують на місці леніна ми побачимо за деякий час, чи це будуть символи любі майданівцям чи нової Русі.