Покрили сутінки заморені сюжети
Людських життів, що переступили день
Усе, що було нами пережито,
Залишились лиш спогади як тінь.
Народжується тиша і дарує,
Дарує спокій, впевненість, тепло,
Десь вдалині нічне життя вирує,
Воно в коханих пристрасть розпекло.
Нічних будівель чорні силуети
Розмішані із тінями дерев,
Пізні птахи усе наспівують сонети,
А місяць зорі спів послухати привів.
Гармонія у спокої й тривозі,
Бо ж завтра буде зовсім інший день
Дзвіночки чути, тихше сни в дорозі -
Пророчі сни свідомості людей.