(Росіянам)
Ваш вождь війну цю розпочав,
Ви достеменно правди і не знаєте,
Він вас від світу всяк замуровав,
А ви його як Бога величаєте.
Зомбовані новинами страшними,
В них правда вся обходить стороною,
Він з градами пішов на Україну,
І всіх повів вас слідом за собою.
Вселив у вас дияволюську снагу,
Для вас бандера - ворог найлютіший,
Вклоняєтесь, мов ідолу тому,
Бо він, та навіть Господа святіше.
Ви навіть не злякалися підняти
На брата руку, все - тепер війна,
І правди вам уже не доказати,
Хоч для усіх вона лише одна.
Тепер уже розходяться шляхи,
Борімося, поборемо ми вас,
У нас Шевченко, Бог. А ви... А ви
За путіном ідіть в недобрий час.
Війна ця ще мине, і буде мирне небо,
Розквітне Україна, по-іншому не жити,
А ви усі зашугані, усі і без потреби,
Ще будете у нас пробачення просити.
14. 10. 2014