Я буду із самотністю на "ти",
Вона у мене буде замість тебе
Я знов торкаюся очима неба
і до безтями думаю, але... нетреба
Навіщо повертаєшся ти знову?
Кого й для чого хочеш повернути?
Тобі на мої сльози наплювати, а болю серця не збагнути...
Ти хочеш потоптати душу знову?
А як же я?
А я умиюсь болем, поверх очей надіну маску,
зіпнусь на ноги із колін,
зімну у кулаці фальшиву ласку,
піду до щастя звіданих долин.
В лице тобі лиш щиро розсміюся,
бо задумів твоїх вже не боюся,
я вирішу лишень тобі відповісти:
" Я із самотністю завжди на "ти"".