Я б усе віддала, щоб бути з тобою
Дивитись, всміхатись очима з сльозою
Як завжди в любові потрібно, щоб двоє
Раділи, сміялись, кохали до болю
Я б усе віддала, щоб бути з тобою
Читати улюблену книжку на двоє
Ходити по вулицях поряд з тобою
Звикати, тонути в душі твоїй морю
І просто любити, і жити тобою
Не бачити більше самотніх вагонів
Не дихати відстанню темних перонів
А просто чекати тебе у нас вдома.