Допоки прапор майорить
На безтурботнім свобіднім вітрі,
Стоїмо на своїй землі -
Доти будемо справді вільні.
Допоки над нами неба блакить
І колоситься пшеничне поле -
Доти наше серце горить,
Доти нас ніхто не поборить.
Тризубом вишиті наші серця:
Червоним, білим, чорним кольо́ром.
Печалі та радості у піснях,
Бо рідна пісня - у нашій крові.
Героїв за́вжди пам'ятать
Що голови клали за Вкраїну,
Хай їхньої слави не зганблять.
Герої живі! Шануй Україну!