Ізнов продажі впали до нуля
і дулі крутять планів діаграми…
А з відділу продаж лунає щебіт днями,
дівочий регіт душу звеселя,
і всі при галстуках у відділі реклами…
Бо вся команда – вельми креативна,
вся ефективна та перспективна,
суціль активна і на диво позитивна!
та щось продажі впали до нуля…
…чого ж продажі впали до нуля?
Ізнов не вклався в терміни проект,
бюджет зарплати тягнеться за хмари…
Мільйон обґрунтувань, причини, тари-бари, -
розкриє кожний значущий аспект,
безгрішний менеджер у стильних окулярах…
Бо наше все – то індивідуальність
і пунктуальність, і максимальність
критеріальність і парето-оптимальність!
та щось не вклався в терміни проект…
… чого ж не вклався в терміни проект?
Ізнов товар не вивезено в строк,
і ручкою зробив клієнт постійний…
Маркетинг цільовий, стандарт, ефект подвійний,
процесів виробничих кожен крок
у звітах бачаться так безапеляційно…
Бо наш підхід - сама систематичність,
технологічність і стратегічність,
лиш прагматичність, логістичність і практичність!
та щось товар не вивезено в строк …
… чого ж товар не вивезено в строк?
Вже купи не тримається баланс
і гроші витікають безупинно.
Там, де прибуток був, стоїть великий мінус.
Рятуйте, пробі! Нам потрібен шанс!
Як ліки хворому нам необхідні зміни!
На совість слід зміняти прагматичність
і на сумлінність – технологічність.
А креативність - на звичайну працьовитість,
і наш дохід повернеться умить.
До нас дохід повернеться умить.
2009