Сиджу і думаю про тебе
У подумках моїх лиш тільки ти.
Нажаль, в твоїх думках немає мене.
Ми ніби разом, але це "ніби" все псує мені!
Але чому, чому все так виходить?
Чому не любиш так, як я люблю тебе?
Чому ти стороной мене обходиш?
Й чому долонями розводиш
Коли питаю :"Що з тобой таке?" ?
Я відпуще тебе, не буду я тримати,
У тепле море, туди, де сонечко пече,
А головне туди, де поруч не буде мене...