Саме отримала примірник збірника, виданого за підсумками міжнародного поетичного конкурсу на кращий поетичний твір до 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка "Чатує в століттях Чернеча Гора".
Загалом на конкурс надійшло 2547 творів. Вірш ввійшов у 157 найкращих. (А в іншому джерелі читаю, що з 1789 надісланих віршів допустили до конкурсу 205 творів авторів з усіх кінців України та зарубіжжя...). До участи в конкурсі відібрано 157 творів, у т. ч. - й мій "З ЧЕРНЕЧОЇ ГОРИ". Тож поки що, за результатами першого відбіркового туру, мій вірш втрапив до 2-ого Міжнародного поетичного конкурсу "Чатує в століттях Чернеча Гора" і до Вісника конкурсу (м. Канів, 2014, с.124).