́Десь далеко на чужині
Серце б 'ється
А може й ні
Рідна земле, краю мій
Душею й тілом, я весь твій
Як позвеш мене додому
Вклонюся я - рідному порогу
З рідної землі вісточка прийшла
Що на тебе землячко моя
Хитрий ворог зазіхає
Ну я йому не вклонюся
Візьму зброю й помолюся
Щоб Україна матінка моя
Стояла гордо на віка