А у шефа з перепою
Щось вчинилось з головою:
Вчора що було - забув,
Головою він хитнув:
"Підписав один контракт,
Це було і це вже факт.
З ким підписував і як -
Не збагну тепер ніяк.
Потім справу цю обмили -
В ресторані посиділи.
Далі що - не пам'ятаю,
Пояснити як - не знаю.
Подивіться: у прийомній
Всі партнери сидять чорні.
Наче ж білії були,
Коли вчора ми пили.
З ким контракт я підписав?
Чорноту їм хто наслав?
Чи з Гвінеї, чи з Малі?
Були ж гроші немалі.
Все! Не буду більше пити.
Без спиртного краще жити,
Бо горілка та коньяк
Пофарбують ще й не так!"