Шепоче осінь милому - прости.
Прости, прости.
Прости за осінь,
за прохолоду почуттів.
Прости за вірність.
Прости за крик.
Прости, що вірним стати
ти не зміг.
Прости, прости...
Винную я себе у всьому -
у зраді тій,
що ти для мене сотворив,
у спокою і тиші, які
у відповідь пішли.
Так боляче мені -
кричиш мені у спину.
А я мовчу,
іду не відая куди.
Іду, мовчу,
лиш сльози видають мене.
Так боляче - пече у серці.
Біль, туга, смуток і печаль...
Болить, болить...
Прости мене за те,
що ти мене образив.
Прости за те,
що зрадив ти мені.
Прости, прости...
Людмила Яблонська.
06.01.2015р.