Зима прийде , застудить почуття.
Зима прийде, укутає мій мозок -
щоб серце й небо поєдналися в єдине,
щоб серце й мозок зрозуміли ритм,
щоб небо звеличило велику душу,
щоб сонце обігріло небеса.
Щоб та заграва з-за лісів
пішла собі, та й на спочинок.
Щоб серце не тривожила тривога,
щоб серце не бентежила туга.
Щоб серце не пізнало горя,
щоб небо, сонце, серце і душа
ніколи не пізнали смутку.
Щоб сонце золоте
те серце згорячило,
й душа, великая душа -
прийшла у дім і все у нім -
змінила, злагодила, зросила -
теплом і затишком оселі,
любов'ю й ніжністю душі,
тривогою очікування дива,
любов'ю безмежності віків.
Людмила Яблонська.
10.01.2015р.