Скажи мені, мій друже милий:
Чи важко там на чужині?
Чи сниться рідна Україна,
Хоч грудка ніжної землі?
Напевно важко там гаруєш,
Життя за грані повело,
І мови рідної не чуєш,
І гірше цього не було.
Скажи мені мій друже, брате,
Чи тягнуть відстані додому?
У час війни, коли вбивати
Можливо ворогу без втоми.
Тружденний час веде вперед,
І зброя - сила супостата.
І хоч мій друже ти далеко,
Та я люблю тебе мій брате!
16. 10. 2014