***
Я всі відрубую кінці,
Я кану каменем у воду,
Моя душа шукає броду,
Вода крізь пальці у руці.
Я тану вранішним туманом,
Життя - тяжкий корпоратив,
І лиш один звучить мотив:
Дорога встелена обманом.
Я гасну зіркою у небі,
В душі не засвітилось бра,
І холод думкою пробравсь
Куди не треба.
Як навіжений десь іду,
Гублюся, путаюсь, нервую,
Мене ніколи не почують,
Лише накликаю біду.
На серці гояться рубці,
Моє життя - правічна драма,
Я знову зболений словами,
І знов відрубую кінці.
19. 01. 2015