Нахабно двері відчиняєш,
нахабно входиш у моє життя.
Нахабно так мене ти пригортаєш,
нахабно любиш ти мене.
Ти, мабуть, зовсім знахабнів.
Мене - таку красуню, таку, таку...
Мене -таку бажанну, таку, таку...
Ти так нахабно полюбив.
Ти, мабуть, зовсім знахабнів,
коли так руку цілував.
Ти, мабуть, зовсім знахабнів,
коли мені в коханні признававсь.
Ти зовсім не такий -
нахаба - лагідний, смішний.
Ти зовсім не такий -
коханий, милий і ... !
Людмила Яблонська.
28.01.2015 р.