Ти - моя маленька мрія
з дитинства марю я тобою
знаю , я не твоя остання надія
та нічого зробити неможу з собою
Ти- мій ковток води у спеку
рятуєш мене від полону
везеш додому здалеку
та протягуєш свою теплу долоню
Ти- мій надійний сон , коли за вікном злива
заспокоюєш мене одним лише поглядом
в такі моменти я така щаслива
а завтра знову замучиш мене голодом
Ти- моя опора, коли здається валюся без сил
встаю разом з тобою і продовжую свій шлях
я взяла й розлила мільйони чорнил
на наших з тобою щастя деревах